Főoldal | Main page Bemutatkozás | Introduction Archívum | Archives Térkép | Map Kapcsolat | Contact Facebook RSS

4. OLDAL | PAGE 4

 

  1956   budapest   emlékmű   forradalom   revolution  
  forrásház   fountain   gellért tér  

Az ismeretlen Budapest
The unknown Budapest

"Ahogy én látom" | "As I see it"  © 2009
A Margit híd felújítás közben.
The Margaret bridge during reconstruction.

 

Kedves Látogató!

Az elmúlt néhány évben - amióta van némi közöm a fényképezéshez - tekintélyes mennyiségű fotóm halmozódott fel budapesti helyszínekből. Ezek rendkívül nagy része eddig egy merevlemezemen szunnyadt békésen, amíg a többivel már virtuálisan vagy nyomtatott formában találkozhattál itt-ott. Ez a blog, amelyet szigorúan fotóblognak szánok - és terveim szerint ez az első és utolsó nagyobb lélegzetű írás -, ezeket a budapesti témákat mutatja be, annyi csavarral, hogy kifejezett szándékom hetente egyszer olyan képeket megmutatni, amelyek kicsit mások, mint az eddig megszokottak  - így sajnos esti Lánchíd vagy naplemente a budai várral nem lesz a repertoárban.

Ez a második blogom (nos, nem egészen...): az első, ahonnan esetleg már ismerhetsz, túl technikai jellegű, hogy vegyítsem ezzel a képanyaggal - ugyanakkor szeretnék picit kilépni az ország határain túlra, így legjobb tudásom szerint Az ismeretlen Budapest kétnyelvű lesz.

Remélem, hogy tudok elég jó képet vágni ahhoz, hogy legközelebb is visszalátogass!

Köszönöm a látogatást: Csörge Szabolcs József (Pihe)

 

Dear Visitor,

In the past few years - since I have something to do with photography - I have gathered a respectable amount of photos of Budapest. The greater part of these photographs was resting peacefully on a hard drive, while you might caught the rest here and there, virtually or printed. This blog, which is intended to be a photoblog - and as I plan, this will be the first and last longer entry -, is meant to represent these Budapest themes with a twist: I would like to show you little bit different images week by week - so unfortunately you won't find the Chainbridge at night or Buda Castle at sunset on these pages.

This is my second blog (well, not really...): the first, from where you might know me, is too technical and too Hungarian to be blended with this material. Also, I would like to become a bit international, so The unknown Budapest will be bi-lingual.

Well, I hope I can show you something that make you come back next time!

Thank you for your visit: Szabolcs J. Csörge (aka Pihe)

  blog   margaret bridge   margit híd  

Ha van kedved és időd, kérlek nézd meg a többi bejegyzést is. | If you have time and mood, please check my other entries.

« Vissza | Back   1   2   3   4